Senfølger efter seksuelle overgreb

Jeg er specialiseret indenfor det kompleks af følger, som mennesket kan få efter seksuelle overgreb. Jeg er optaget af, hvordan seksuelle overgreb mod barnet senere kan have alvorlige virkninger på den psykiske, sociale og seksuelle trivsel.

Tlf: (+45) 3025 3862  kirsten@mentaltouch.dk
Partner, cand.scient.soc., socialrådgiver, psykoterapeut og supervisor. 

Kirsten beskæftiger sig med lederuddannelse, rekruttering og coaching og psykoterapi til erhvervslivet og private. Kirsten har tidligere haft ledelse af socialrådgivere i statslig organisation og ledere i en stor NGO-organisation.

Derudover har hun bl.a. arbejdet psykoterapeutisk med ledere svært plaget af stress. Kirsten er forfatter til en række publiceringer.

Jeg har særlig fokus på, hvordan seksuelle overgreb fra en betroet voksen senere kan gøre det svært for den unge eller voksne at knytte sig til andre og i det hele taget kan få det svært i kontakt og i relationer.

Jeg tilbyder

  • Foredrag og Workshop om senfølger efter seksuelle overgreb
  • Undervisning om socialarbejderes kontakt med mennesker med senfølger
  • Supervision af psykoterapeuter og psykologer, der arbejder med senfølger
  • Supervision af socialarbejdere

Aktuelt

Deltager i redigering af Socialstyrelsens Håndbog om senfølger efter seksuelle overgreb

Workshopholder på Socialstyrelsens konference arrangeret af SUS, Socialt Udviklingscenter, Senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, 21. april 2022. Se mere her.

DK-Socialstr.-logo-RGB-Sort

Udgivelser

2022

Hvad ingen så handler om Gittes barndom med svigt og anbringelser, og bliver fortalt fra barnets vinkel. Den er et indspark i debatten om, hvordan vi skaber gode betingelser under anbringelser. Forlaget Frydenlund.
Hvad ingen så_forside_rgb

2018

Senfølger efter seksuelle overgreb, en introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene. Forlaget Frydenlund.

Bog

2017

Artikel; Voksne med senfølger efter seksuelle overgreb, Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift Nr. 4. Nummeret fik Rubinprisen.

pædaogidkretidskrift

2016

Artikel; Historien om Nana i Andersson, Hanne & Karin Sten Møller. Mødet mellem offer og krænker. Forlaget Frydenlund

mellemofferogkrænker